De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Laat uw houten vloer door ons opschuren!

Laat uw houten vloer door ons opschuren als die zijn glans heeft verloren! Bij Alkema Parketonderhoud kunnen we uw oude houtvloer er weer als nieuw uit laten zien. Onze speciale schuurbehandeling maakt de weg vrij voor een nieuwe glans of zelfs een andere kleur van uw parketvloer. Bij het schuren komt vrijwel geen stof vrij, dus u zit niet met schoonmaakwerk opgescheept als u uw houten vloer door ons laat opschuren!

Na het opschuren van uw houten vloer kan die in de lak

Nadat wij uw houten vloer opschuren, kan die in de lak, hardwax of olie. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste afwerking van uw vloer. De producten voor afwerking die we gebruiken zijn van Zweedse makelij. Hoge kwaliteit, milieuvriendelijk, supersterk en gaan jarenlang mee. Daarbij komt dat deze producten geen sterke geur achterlaten, zodat u na het drogen van de lak, olie of hardwax direct uw vloer weer kunt gebruiken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn na het opschuren van uw houten vloer, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Als opschuren van uw houten vloer niet genoeg is…

Als blijkt dat het opschuren van uw houten vloer hem niet meer kan redden vanwege bijvoorbeeld ernstige schade, dan kunnen wij uw houtvloer ook herleggen. Bijvoorbeeld als er planken verschoven zijn, of het hout niet goed gelegd is. Maar als uw houtvloer echt vervangen moet worden, dan kunnen wij dat ook voor u doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een nieuwe houtvloer, als het opschuren van uw houten vloer niet genoeg is.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in