De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Houten vloer leggen Friesland

Een houten vloer leggen in Friesland is lang niet altijd eenvoudig, zeker niet wanneer de vloer gelegd dient te worden in een bepaald patroon. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de visgraat vloer. Dit patroon is tegenwoordig erg populair, maar het is niet eenvoudig om een visgraat houten vloer zelf te leggen in Friesland. Het is daarom aan te raden om deze taak uit te besteden aan een ervaren partij. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Alkema Parketonderhoud. Wij kunnen op professionele wijze ieder patroon in de houten vloer leggen in Friesland.

Wij kunnen vakkundig uw houten vloer leggen in Friesland

Wij kunnen voor u een houten vloer leggen in Friesland, of u nu een houten vloer wilt laten leggen in uw woning of in uw bedrijfspand. Door heel de provincie staan wij klaar met een zeer complete service. U kunt bij ons terecht voor het laten uitvoeren van vloerreparaties en vloeronderhoud, maar ook wanneer u een houten vloer wilt laten leggen in Friesland staan wij voor u klaar. Als ervaren onderneming bieden wij u een zeer complete en vooral ook heel betaalbare dienstverlening. Uiteraard kunnen wij u hier altijd vrijblijvend meer over vertellen.

Contact

De ervaren medewerkers van Alkema Parketonderhoud kunnen uw houten vloer leggen in Friesland. U bent altijd verzekerd van vakwerk tegen een scherpe prijs. Natuurlijk kunt u altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie of wenst u advies? Bel dan naar 0566 - 62 32 10 of stuur een mail naar info@alkemaparketonderhoud.nl. Wij helpen u graag verder.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in