De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Houten vloer Friesland

Voor een houten vloer Friesland kiest u natuurlijk de beste specialist op dit vakgebied. U komt dan uit bij Alkema Parketonderhoud. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het leggen, het onderhouden en repareren van vloeren. Heeft u een mooie, houten vloer aangeschaft en wenst u dat deze goed in uw woning wordt gelegd? Of is uw houten vloer aan onderhoud toe? Alkema Parketonderhoud is u graag van dienst en helpt u om u optimaal te laten genieten van uw houten vloer.

Verschillende vloeren

Alkema Parketonderhoud kan u helpen met parketvloeren, houten vloeren en antieke vloeren. Alhoewel er natuurlijk verschillen zijn tussen deze vloeren hebben wij voor al deze typen vloeren de juiste expertise in huis om ervoor te zorgen dat uw vloer in de juiste staat blijft of in de juiste staat wordt hersteld. Misschien is het nodig om de vloer te schuren, te lakken of opnieuw van olie te voorzien, herstelwerkzaamheden voeren we ook uit. In het geval van een dure, antieke vloer komen wij uiteraard graag uw vloer eerst thuis bekijken om advies uit te brengen alvorens we ermee aan de slag gaan. Wij doen namelijk alles in samenspraak met u.

Contact opnemen

Als u vragen hebt over uw eigen vloer helpt Alkema Parketonderhoud u graag verder. Wij kunnen u adviseren en zelf het onderhoud uitvoeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0566 623 210 of 06 53707102 (mobiel). Via mail bereikt u ons via info@alkemaparketonderhoud.nl of via het contactformulier op onze website. Als u teruggebeld wilt worden, gebruikt u dan het tweede, daartoe bestemde contactformulier.

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in