De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Hulp bij antieke vloer onderhoud in uw woning 

Heeft u een prachtige antieke vloer in huis? Zorg er in dat geval voor, dat deze van het juiste onderhoud wordt voorzien. Op deze manier zult u een lange tijd plezier hebben van uw vloer en worden beschadigingen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan kleine krasjes op de vloer, een doffe waas over het parket, enzovoorts. Alkema Parketonderhoud helpt u graag bij het uitvoeren van antieke vloer onderhoud. Naast het onderhoud wat we aan uw antieke vloer uit kunnen voeren, helpen we u ook graag bij herstelwerkzaamheden aan de vloer. 

Noodzaak van antieke vloer onderhoud

Het laten uitvoeren van antieke vloer onderhoud is noodzakelijk om uw vloer in een goede conditie te houden. Niet alleen zal de vloer op deze manier langer meegaan. Ook behoudt de vloer z’n authentieke, klassieke uitstraling. Zelf onderhoud uitvoeren aan een antieke vloer kan lastig zijn. Met schoonmaakmiddelen uit de winkel is een doffe waas over het parket vaak bijvoorbeeld niet te verwijderen. Wij beschikken over de benodigde hulpmiddelen om uw antieke vloer z’n oorspronkelijke uitstraling terug te geven. Wanneer heeft u voor het laatst antieke vloer onderhoud uit laten voeren? 

Antieke vloer onderhoud en herstel

Naast het uitvoeren van antieke vloer onderhoud, bieden we ook hulp bij herstelwerkzaamheden. Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden is bijvoorbeeld noodzakelijk bij waterschade. Denk aan een lekkage, waarbij er vocht onder uw vloer terechtgekomen is. De vloer kan hierdoor gaan bollen en zal deels vervangen moeten worden. Wij zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we onze mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in