De Muldyk 4
9001 XV Grou
Tel.: 06-53707102
info@alkemaparketonderhoud.nl

Antieke vloer herstellen in Friesland bij schade 

Wanneer u een prachtige antieke vloer in huis heeft, wilt u deze in een zo goed mogelijke staat houden. Het kan echter voorkomen, dat er onverhoopt toch schade aan de vloer ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan vochtschade als gevolg van een lekkage Een antieke vloer herstellen in Friesland is normaliter geen klus, die u eenvoudig zelf uit kunt voeren. In het ergste geval is het noodzakelijk om een of meerdere houten planken uit uw parketvloer te vervangen. Dit moet op een nauwkeurige wijze gebeuren, om schade aan de overige planken in uw vloer te voorkomen. 

Hulp bij een antieke vloer herstellen in Friesland 

Onze specialisten bij Alkema Parketonderhoud hebben een ruime ervaring in het herstellen van antieke vloeren in Friesland. Deze ervaring zetten we graag voor u in, om uw antieke parketvloer weer als nieuw te laten lijken! Houd er rekening mee, dat het allereerst noodzakelijk is om de bron van de schade aan uw vloer te achterhalen. U wilt voorkomen dat er kort na het herstel van de schade aan uw vloer een nieuw probleem optreedt. Naast een antieke vloer herstellen in Friesland behoort ook het onderhouden hiervan tot onze dienstverlening. 

Afspraak maken om antieke vloer te herstellen in Friesland

Heeft u momenteel ook te maken met schade aan uw antieke vloer? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Alkema Parketonderhoud voorziet u graag van advies over de manier waarop uw vloer het beste hersteld kan worden. Ook voor het onderhouden van uw antieke vloer kunt u ons vrijblijvend benaderen. We helpen uw vloer graag in een goede conditie te houden! 

Nieuws/actueel

Alle vloeren van Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden hebben recentelijk hun jaarlijks onderhoud gehad via Alkema Parketonderhoud.

Teruggebeld worden?
Vult u dan onderstaand formulier in